Alain Caron

Share
Je moet echt een goed gevoel hebben voor een product, wil je met een organisatie gaan samenwerken. Mensen vertrouwen erop dat ik hen een goed advies geef, dus ik kies alleen voor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Alain Caron leerde het koksvak bij verschillende restaurants in Frankrijk en Nederland, en kookte bij sterrenrestaurants Tante Koosje, Christophe en de Kersentuin. In 1995 maakt Caron zijn debuut als tv-kok en sindsdien is hij veelvuldig op televisie te zien, o.a. als culinair expert van het programma Binnenste Buiten.

Met zijn familie is Alain naamgever en eigenaar van verschillende restaurants, Café Caron, De Gouden Reael en Petit Caron

Ook schreef deze veelvuldige cuisinier kookrubrieken voor diverse magazines en werden er negen kookboeken van hem uitgebracht met als laatste boek ‘Tour d’Alain’. In 2006 ontving Alain Caron een Diamond Award voor de unieke bijdrage aan de Nederlandse gastronomie. Alain Caron is betrokken bij de organisatie van diverse nationale en internationale culinaire events en filmproducties.